TRENINGSSENTER

Covid19 pandemien

????NYHET????
Vi åpner for normal drift på Treningssenteret fra 18.1.21. Oppstart gruppetimer fra onsdag 20.1.
Velkommen på trening igjen????

Smittesituasjonen er nå under kontroll i Kristiansund, og kommunen har besluttet å oppheve strenge, lokale restriksjoner. Vi vil gjerne opprettholde normal drift og ber alle om å være flinke å følge smittevernreglene.

Alle må fortsatt være flinke å overholde smittevernsreglene:
????Alle MÅ ha med seg medlemskort og dra dette i kortleseren både ved inngang og utgang.
????Medlemmer som har symptomer på Covid 19 skal holde seg hjemme.
????God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold ved bruk av utstyr.
????Holde minst 1 m avstand og redusert kontakt med andre medlemmer. 2 m gjelder ved hard fysisk aktivitet.


Trygg trening

Treningen starter sammen med en fysioterapeut med trenerbakgrunn. Vi tilrettelegger treningen ut fra din helseprofil og ditt treningsmål. Vi anvender kunnskapsbaserte metoder for å vurdere og påvirke forhold som gjelder helse og bevegelse. Senteret har hjertestarter.

Variert trening

Tilrettelagt trening individuelt og i grupper både inne- og utendørs. Apparattrening, kondisjonstrening, trening i gymsal, klatrevegg for buldring og klatring med tausikring, utetrening i form av løping og rulleski.

Åpningstider og priser

Vi har åpent fra kl 6 til 24 hele uken, hele året. Treningssenteret er delvis selvbetjent (fredag kveld og hele helgen). Ved hjelp av et nøkkelkort kan du trene når du vil. Våre priser finner du her.


Bli med og følg oss på facebook. Her ligger vi ut informasjon om gruppene og andre tilbud som vi har. Gi oss gjerne kommentarer, og hjelp oss å bli bedre.