TRENING MED PERSONLIG TRENER

 

Vi har den kunnskapen som er nødvendig for at du skal kunne oppnå  nettopp dine resultater. Endring av kondisjon, styrke og muskulær utholdenhet krever at du prioriterer treningen og ikke har kortsiktig perspektiv. For å holde på motivasjon og skape variasjon i treningen, både når det gjelder innhold og intensitet, kan treningsveiledning av en personlig trener (PT) være noe for deg. 

 

Ved å investere i en PT får du din egen rådgiver, veileder og motivator som hjelper deg med å nå treningsmål enten du er nybegynner, mosjonist eller idrettsutøver.

 

Monica Meisingseth

Monica har fysioterapeututdannelse fra Danmark og lang erfaring med styrketrening og treningsveiledning. Hun har i hele sitt liv vært opptatt av trening, kosthold og idrett, og liker å motivere og inspirere andre. Som fysioterapeut er Monica opptatt av riktig teknikk/utførelse av øvelser, skadeforebygging og reduksjon av smerter som følge av feiltrening. Sammen finner vi den beste treningsmetoden for deg, for å nå dine mål og oppnå best mulig resultat!

 

Kontakt oss for å avtale time med Monica på:

Tlf: 71528524

Epost: post@optimahelse.no